Even voorstellen…

Ik ben Esther van den Boogerd, 47 jaar. Ik woon samen met mijn man, twee zonen en onze lieve Labradoodle Lou in Oostvoorne. Ik ben gediplomeerd therapeutisch kindercoach en mijn praktijkruimte bevindt zich aan huis in een gezellige en veilige omgeving, vlakbij bos, zee en duin.
Mijn hart ligt bij het ondersteunen en begeleiden van kinderen, jongeren, -en ouders die om welke reden dan ook even vast lopen.
Door mijn jaren lange ervaring als vrijwilliger bij de kindertelefoon, waarbij ik naar verhalen van honderden kinderen/jongeren luisterde, vind ik niks gek en kan je met mij over alles praten. Ik besef mij dat er juist in de tijd waarin wij nu leven kinderen/jongeren en ouders nog meer behoeften hebben aan ondersteuning en begeleiding.
Met mijn enorme sociale betrokkenheid en liefde voor kinderen/jongeren, aandacht en empathisch vermogen wil ik er zijn voor diegenen die het nodig hebben. 

Iedereen is anders,
Iedereen is mooi,
iedereen is uniek
Iedereen heeft een PRACHTIG HART !


Warme groet, Esther

Opleiding & Trainingen

Therapeutisch kindercoachDe Regenboog Academydiploma
Toegepaste psychologieDe Regenboog Academycertificaat
Therapeutisch tekenenDe Regenboog Academycertificaat
Therapeutische massageDe Regenboog Academycertificaat
Oplossingsgericht werkenStichting de Kindertelefooncertificaat
Rouw en Verlies bij kinderen en pubersBuro Nazorgcertificaat
COACHEEMagie van Kindercoachinglicentie
VOGVerklaring van Goed Gedragaanwezig

Klik hier als je mijn werkwijze wilt lezen.