Jongeren 12-17 jaar

“Wat goed dat je mijn website komt bezoeken. Ik hoop dat je hieronder de informatie vindt waarnaar je op zoek bent. Wist je dat het heel normaal is dat jongeren van jouw leeftijd zich soms niet zo prettig voelen en op zoek gaan naar hulp? Dat is helemaal niet gek. Het is juist heel knap als je op zoek gaat naar een manier waardoor jij je weer fijner gaat voelen”

Heb jij weleens momenten dat je je even niet zo fijn voelt? Je voelt je misschien onzeker, somber, onbegrepen, verdrietig, angstig, boos, of je loopt bijvoorbeeld te piekeren over iets wat je bezig houdt of mee hebt gemaakt. Of je hebt last van rouw en verlies. Het kan ook zijn dat je gedrag door jezelf en-of je omgeving als onprettig wordt ervaren of er is iets anders wat je voelt maar nog niet zo goed weet te omschrijven.

Als je er zelf en met behulp van je ouder(s) niet meer uit komt, dan zou ik heel graag eens naar je willen luisteren.
Met elkaar gaan we dan op zoek naar een manier wat jou helpt om je weer wat fijner te voelen. Ik vind niks gek en je kan met mij echt over alles praten!

Als je het spannend vindt om langs te komen dan begrijp ik dat best.
Mijn praktijk is een gezellige omgeving, waar jij je snel veilig en vertrouwd voelt. We gaan opdrachten doen waar jij ook plezier aan gaat beleven en de gespreken die wij voeren zijn privé! Kortom ik weet zeker dat wij het goed met elkaar gaan vinden. Ik kijk uit naar je komst!

Wil je meer over mij weten kijk dan even op de coach , hier stel ik mij graag aan je voor.

Je bent wie je bent.
Jij mag er zijn.
Jij hebt een PRACHTIG HART!