Kinderen 8-11 jaar

“Wat goed dat je mijn website komt bezoeken. Wist je dat het heel normaal is dat kinderen van jouw leeftijd zich soms niet zo prettig voelen? Zij gaan dan samen met hun ouder(s) op zoek naar hulp om zich wat fijner te laten voelen. Dat is helemaal niet gek. Hulp zoeken is juist stoer!

Heb jij ook weleens momenten dat je je even niet zo fijn voelt?
Omdat je misschien verdrietig, boos, angstig, onzeker bent, of je loopt te piekeren over iets wat je bezig houdt of mee hebt gemaakt.
Is er een persoon of een huisdier dood gegaan waar je heel veel van hield, of is er iemand ernstig ziek, of gaan je ouders scheiden?
Als je er zelf en met behulp van je ouder(s) niet meer uit komt, dan zou ik heel graag eens naar je willen luisteren.
Met elkaar gaan we dan op zoek naar een manier wat jou helpt om je weer wat fijner te voelen.
Wat vind je daar van?

Als je het een beetje spannend vindt om langs te komen dan begrijp ik dat best.
Mijn praktijk is een gezellige omgeving, waar jij je snel veilig en vertrouwd voelt. We gaan opdrachtjes en spelletjes doen doen waar jij ook plezier aan gaat beleven. Kortom ik weet zeker dat wij het goed met elkaar gaan vinden.
Ik kijk uit naar je komst!

Wil je meer over mij weten kijk dan even op de coach, hier stel ik mij graag aan je voor.

Je bent wie je bent.
Jij mag er zijn.
Jij hebt een PRACHTIG HART!