Jij bent echt niet de enige !

Ben jij tussen de 8 en 11 jaar oud?

“Wat goed dat je mijn website komt bezoeken. Wist je dat het heel normaal is dat kinderen van jouw leeftijd zich soms niet zo prettig voelen?
Zij gaan dan samen met hun ouder(s) op zoek naar hulp om zich wat fijner te laten voelen. Dat is helemaal niet gek. Hulp zoeken is juist stoer!

Soms zijn er momenten dat je je even niet zo fijn voelt.
Je voelt je misschien verdrietig, boos, angstig, onzeker, of je loopt te piekeren over iets wat je bezig houdt of mee hebt gemaakt.
Het kan ook zijn dat je gedrag door jezelf en-of je omgeving als onprettig wordt ervaren of er is iets anders wat je voelt maar nog niet zo goed weet te omschrijven.
Als je er met behulp van je ouder(s) niet meer uit komt, dan zou ik heel graag eens naar je willen luisteren.
Met elkaar gaan we dan op zoek naar een manier wat jou helpt om je weer wat fijner te voelen. Wat vind je daar van?

Als je het een beetje spannend vindt om langs te komen dan begrijp ik dat best.
Mijn praktijk is een gezellige omgeving, waar jij je snel veilig en vertrouwd voelt. We gaan opdrachtjes en spelletjes doen doen waar jij ook plezier aan gaat beleven. Ik weet zeker dat wij het goed met elkaar gaan vinden. Ik kijk uit naar je komst!

Wil je meer over mij weten kijk dan even op pagina de coach, hier stel ik mij voor

Ben jij tussen de 12 en 17 jaar oud?

“Wat goed dat je mijn website komt bezoeken. Ik hoop dat je hieronder de informatie vindt waarnaar je op zoek bent. Wist je dat het heel normaal is dat jongeren van jouw leeftijd zich soms niet zo prettig voelen, en op zoek gaan naar hulp hierbij? Dat is helemaal niet gek. Het is juist heel knap als je op zoek gaat naar hulp

Soms zijn er momenten dat je je even niet zo fijn voelt. Je voelt je misschien verdrietig, boos, angstig, onzeker, of je loopt te piekeren over iets wat je bezig houdt of mee hebt gemaakt. Het kan ook zijn dat je gedrag door jezelf en-of je omgeving als onprettig wordt ervaren of er is iets anders wat je voelt maar nog niet zo goed weet te omschrijven.

Als je er zelf en met behulp van je ouder(s) niet meer uit komt, dan zou ik heel graag eens naar je willen luisteren.
Met elkaar gaan we dan op zoek naar een manier wat jou helpt om je weer wat fijner te voelen. Ik vind niks gek en je kan met mij over alles praten!

Als je het spannend vindt om langs te komen dan begrijp ik dat best.
Mijn praktijk is een gezellige omgeving, waar jij je snel veilig en vertrouwd voelt. We gaan opdrachten doen waar jij ook plezier aan gaat beleven en de gespreken die wij voeren zijn privé!

Ik weet zeker dat wij het goed met elkaar gaan vinden. Ik kijk uit naar je komst!

Wil je meer over mij weten kijk dan even op pagina de coach , hier stel ik mij voor